måndag 1 december 2008

Helgen över

Pust så var helgen över den gick i räser fart känns det som.
Julgalan i lördags gick jättebra jag åkte hemifrån kl.8 var hemma igen 17. För en gångs skull flöt allting som det skulle. Förträningen höll tiderna, redskapen fungerade och uppvisningen tog 1.45 minuter. Det enda som inte fungerade var stäningen av läktaren jag fick själv plocka ut alla soporna till containern.
Sen var jag helt slut Thomas och barnen var hos farmor och farfar på eftermiddagen. Farfar var hemma på permis men han blir nog utskriven i veckan, jätteskönt.
Han köpte med sig hamburgare hem från korvaludan i Mörarp de har så goda hamburgare där. Sen tog jag och Hugo en sväng ner till faster A och matade katterna. Hon och Niklas var i Kalmar över helgen hos hans föräldrar. Nästa söndag fyller faster A 30 då åker hon och Nicke på semester till Kanarieholmarna.

Igår bakade jag lussebullar men ingen ville hjälpa mig så jag fick göra dem själv de blev rätt ok, får aldrig dem så fluffiga som jag vill fast jag gör efter recept.
Sen åkte lite mer julpynt fram i huset som nu är rätt färdig pyntat. Efterlunch drog jag och Hugo till Väla för att fixa hem lite små saker som fattades. Vi köpte födelsedagspresent till kusinen Vilmer och julklapp till pappa.
Agnes och Thomas åkte förbi flygfältet och husvagnen. Sen åkte vi till Anette och Ola för vår traditinella söndags middag. Gott var det, jag fick dra iväg och lämna airtracken som vi hade på julgalan. Thomas åkte sen iväg och körde sin pappa tillbaka till Rehabi Ängelholm.

Hela kvällen när barnen gått och lagt sig ägnade jag åt att slå in alla barnens 48 paket.
Nu ska jag och Agnes snart åka till dagis och jobb.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!
Helgen är som sagt äntligen över och den klarade du galant. Gymnastikgalan hade du arrangerat mckt bra.Det var trevligt att ha er familj hemma hos oss igår, det var ett tag sen! Hur är det med Hugos arm? Han har numera utvecklat en Wijarm!;-) Synd att du missade tjejfesten hos mig. Jag saknade ditt glada sällskap....men det går fler tåg.
Tills vi ses igen.
Må så gott!!!!

Anette

Anonym sa...

Ja helgen går så fort så fort - hade varit roligt att se bilder ifrån er gymnastikgala - kanske några på lager ?
Ha det gott vännen !

Anonym sa...

Helgerna rusar verkligen förbi... skrämmande fort!!

Trevlig dag!!

kramis