tisdag 24 februari 2009

Ny vecka....

Hej å hå vad jag inte har känt för att blogga. I fredags kom gubben hem äntligen men den längtan varade inte länge på måndag åker han igen till Ryssland i 2 veckor.
Tur att bra kvinna reder sig själv.....

Jag jobbade hela veckan, var ute och åkte pulka med barnen på jobb. Hugo hade det jättekul i stugan stank som en vandrande braskamin och två vantpar åkte i soporna. Sönder smälta. I lördags var vi på ett års kalas. Hon var inte i bästa form med lite snuva och lite feber.
När Thomas kom hem i fredags hade han köpt kläder till Agens på Kastrup Noa Noa jättefina kläder.


I fredags hade även Agnes sin bästa kompis Sally med sig hem från dagis och de lekte så fint i nästan 2 ½ timme tills hennes mamma kom. De lekte med dockor, vi gjorde trolldeg som vi lekte med och kollade lite Pippi Långstrum.

Jag drog tjejerna hem på pulkan det gillade de verkligen.
I söndags var grabbarna och flög inomhus på Idrottens Hus B-hallen själv var jag på en loppis runda med faster A och kompisen Annica.
Annars händer det inte mycket förutom att gubben åker igen och dag har jag fixat barnvakt till nästa veckas möten på kvällen. Fastera A och morfar kommer.
På torsdag och fredag är Thomas ledig innan han åker skönt för barnen. På fredag åker vi även till Lerberget och badar med barnen och våra goa kompisar följer med. Sen käkar vi pizza hemma hos dem.
På lördag kommer våra kompisar C&M med barenen J&B hit det var ett tag sedan vi träffades bara våra familjer. Ska bli kul.
Nu ska jag ha sonen i säng när han har ätit färdigt sina fastlagsbullar. Det står en och väntar på mig också...mums för fettisdagen. Sen ska jag kolla Navy CIS och Dr House så är kvällen räddad.
Kram på er alla.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad fin hon blev med de kläderna.Oh du vi finns här om du behöver hjälp eller så

Anonym sa...

Jättefina kläder tösen fick!
Tack frö dina värmande ord på bloggen! Hoppas att ni får en trevlig helg.

Anonym sa...

Hej Pia, tack för din förfrågan. Nej, jag har inte heller bestämt mig än. Min lillebror fyller 20 den dagen och jag vet inte om han befinner sig hemma i Småland eller om han har jobb i Göteborg. Kan inte du meddela mig när du bestämt dig så gör jag samma till dig.