lördag 4 april 2009

Sol och vår


Ohhhhhhhhh
Vilket skönt väder det är ute man bara njuter och vill inte vara inne. Nu ska jag hänga ut lite tvätt, se om jag kan köra lite med mossrivaren idag innan jag ska på Tupperwereparty i eftermiddag. Thomas är i väg och köper virke vi ska bygga plank mellan grannes och vårt efter 5 år ungefär. Min man har lång start process man får tjata läääänge innan det händer något.

Hugo har äntligen fått en ny säng en våningsäng, Thomas har byggt en vägg, så nästa projekt är att få hit en kompis som ska kolla ventilationen till oss eftersom den numera är inbyggd mellan väggarna.
VI har också tur som får ha han hemma tills i början av maj efter att vi varit i Laxå med husvagnen.
Vi har köpt en ny kamera sak försöka lägga in lite fina bilder som vi tagit med den det fick bli en sytemkamera märke Nikon. Den gamla har Hugo att leka med för han tycker om att ta foto. Barnen mår bra de har bara en sådan rälig hosta Agnes hostar jättemycket på nätterna. Men vi var hos doktorn med dem och det är inget fel på dem.

I torsdags var jag visseligen hemma med Agnes hon hade haft lite feber dagen innan men tror bara i efterhand att det var den sista kindtanden som skulle kika fram. Men vi var och smittade ner henne med vattkoppor så nu får vi hålla tummarna att hon har det om två veckor att hon har det då.
Då är ni välkomna hit på besök ni som inte har haft det.
Ha en underbar dag i solen.

3 kommentarer:

Ingrid thorsson sa...

Vilken fin säng du fick Hugo! Den vill nog gärna vår Hugo sova i någon gång. Alltid kul med en ny kamera, skulle vi också behöva.
Ha det så bra i vårvärmen och Glad Påsk från oss i Kina.

Ingrid

Duracellmamman sa...

Kikar förbi med massor av varma Påskhälsningar nu innan jag imorgon tar en välbehövlig paus från datorn en vecka!

Glad Påsk!!

Kramis!!

Anna sa...

Vill du vinna ett gratis smycke? Just nu pågår en tävling där du vid vinst kan välja ett valfritt smycke från HildestamDesign värde minst 299kr. Självklart får du välja själv vad det ska stå på den silverbricka som ingår i alla smycken. För att vara med och tävla behöver du bara skriva ett inlägg om HildestamDesigns smycken i din blogg och sedan skicka ett mail till hildestamdesign@yahoo.se med en länk till inlägget. Tävlingen pågår tom Fredag den 17/4 kl 17.00. Lycka till!