söndag 3 januari 2010

Nytt år 2010

God fortsättning på det nya året 2010. Julen gick i ett här hemma barnen fick min första dator, bad docka, lego, målar stafli, stjärnkikare/microskåp mm. Sen firade vi i dagarna 4 som vanligt i denna släkten. Vi hann med en tur till ishallen också där

Agens fick testa åka skridskor för första gången och det gick bra så hon ville åka igen. Men skridskorna jag köpte i Ullared var inga kanon så jag får ut på jakt efter ett par bättre storlek 25 ska det vara om någon har ett par över.

Dagen innan nyårsafton åkte vi till mamma och papas stuga i Halland och bara genom att komma till hallandsåsen så fick vi SNÖ. Det var inte mycket snö i stugan men det var ändå perfekt för att åka pulka i backen och leka i snön. Agnes gillade det så där hon sa hon frös om fötterna och hennes kavat skor var väl inte de bästa så vad gör inte denna mamma då. Jo, hon sätter sig i bilen med Agnes och kör 5 mil till Halmstad och InterSport och köper ett par nya fina Viking kängor till henne. Nu fryser hon inte.

De andra de grillade korv ute och grabbarna (de äldre) stod vid brasan hela nyårsafton och drack wiskey och snackade.
Vi smälde många raketer åt god mat och de tre minsta somnade innan 12 slaget. Detta var en av de mysigaste nyårsaftnar som vi har haft. Snö, kyla och trevliga vänner. Det kändes som om vi fick en minisemester med snö nu när vi inte kunde följa med till Trysil och åka skidor nästa vecka.

Men vi funderar på att dra till Vallåsen en dag och åka lite.
Nu väntar jobb veckan som kommer barnen och gubben är lediga tills torsdag.
Om 7 månader väntar bröllop för denna familjen så nu får jag väl lägga in en extra stöt att komma i form så man känner sig fin på den stora dagen.
Så det får väl vara slut med godis, kakor och läsk på ett tag och se om crosstrainerna och Wii fit kan hjälpa till.

Men den 29 januari då festar jag för då är det P-fest med jobb undantag måste man ju få ha eller???
Här nedan följer lite bilder från nyårs firandet i stugen.

Grillning nyårsafton.
Hugo och Agnes uppklädda för fest.

Thomas har satt fyr på hela stugan!!! Marchaller och ljus och en stor brasa, mysigt.

Hugo, Agnes, Melker och Emmi leker i snön.

Hittat roliga simglasögon att leka med...

Jag fick använda min konster att ställa in stjärnkikaren det var minst 20 år sen sist. Vi tittade på planeten jupiter och på månen som var lite för full för att se kratrar på.

Hugo och Thomas har kjälkrace i backen.

Här kommer Hugo, jag och Agens i full fart.

3 kommentarer:

alexandra sa...

så mysigt ni ser ut att ha haft det...

kickan sa...

Shit va kul det såg ut när ni åkte tillsammans i snöbacken !! Love it !
Ja du jag tänkte på dig hur du klarade allt när din gubbe var borta så mycket. Och det här med att dom sitter framför datorn när det finns tusen grejer att göra och dom slår dövörat till när man "tjatar" på dem.
Man blir så ledsen när dom sen inte verkar bry sig när man får ett riktigt psykbryt och gråter över att det känns som att man som par försvinner.
Tack för dina värmande ord vännen !

Anonym sa...

Så härliga foton!
// Linda